• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Sunday - 7 December - 2025
استاندار لرستان مطرح کرد:

تبیین نبرد رزمندگان لرستانی در جنگ تحمیلی ۱۲روزه

  • کد خبر : 88092
  • ۱۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳
تبیین نبرد رزمندگان لرستانی در جنگ تحمیلی ۱۲روزه
استاندار لرستان گفت: به تصویر کشیدن نبرد رزمندگان و شهدای جنگ ۱۲ روزه رژیم منحوس صهیونیستی، مصداق جهاد تبیین است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کانون سبحان»،  به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، سید سعید شاهرخی ضمن تسلیت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان در جلسه جهاد تبیین که در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد اظهار داشت: دشمن با تحلیلی کاملاً غلط و ناشی از عدم شناخت مردم ایران، به کشور ما حمله کرد و به ظن خودش تصور کرد در این جنگ پیروز می‌شود. در ابتدا فرماندهان رشید ما را به شهادت رساند و در سناریو دوم تلاش کرد مردم را برای آشوب به میدان بکشد، ولی در هر دو دو میدان شکست خورد.

وی افزود: رژیم صهیونسیتی حتی نفهمید که چگونه در این ۱۲ روز شکست خورده، در حالی‌که با درایت رهبر فرزانه انقلاب به سرعت فرماندهان جایگزین شدند و کار نبرد را شروع کردند.

استاندار لرستان عنوان کرد: با این وجود دشمن عظمت و غیرت مردم ایران را که با هر سلیقه کنار هم قرار گرفتند را ندید و گفتند مردم ایران بدون توجه به واقعیت‌ها تسلیم شوند، در حالی‌که مردم ما متحد و همدل‌تر شدند؛ پس این وحدت هم باید در جامعه روایت و تبیین شود.

وی بیان کرد: روابط عمومی‌ها و اصحاب رسانه هم در این ۱۲ روز خوب پای کار آمدند و بازهم باید پای کار جنگ و تبیین بایستند.

شاهرخی ادامه داد: با استقرار فرماندهان جدید، نیروهای نظامی ما درسی به اسرائیل دادند که هنوز نمی‌دانند چه بلایی سرشان آمده است، ۶۰ درصد سوخت اسرائیل در حیفا با یک موشک از بین رفت و مناطق جاسوسی، علمی، نظامی و … مورد هدف قرار گرفتند؛ به‌نحوی که مردم غزه هم از این موفقیت‌ها خوشحال شدند و این رویدادها نیازمند تبیین است.

استاندار لرستان گفت: در حالی‌که رژیم صهیونسیتی در انتشار تصاویر خسارت‌ها خیلی بسته عمل کرد و احکام و جرائم شدیدی برای مردم بستند، بازهم تصاویری شبیه غزه در حیفا و تل‌آویو بیرون آمد که نشان‌دهنده قدرت موشکی و نظامی بود.

وی تصریح کرد: جهاد تبیین یعنی معرفی قدرت نظامی و موشکی ما، حتی برخی افراد که اوایل می‌گفتند مشکل اقتصادی داریم و موشک برای چیست، الان می‌خواهند که موشک بسازیم و همین فرصت‌ها هم باید در جامعه تبیین شود.

شاهرخی با بیان اینکه ما به داشتن رهبر فرزانه انقلاب، نیروهای نظامی، سپاهی و … افتخار می‌کنیم، اظهار داشت: این جنگ سبب شد با رهبری مدبرانه رهبر انقلاب، وحدت و همدلی در جامعه ایجاد شود؛ مردم ما امروز با هم مهربان‌تر از گذشته هستند و اینها طی همین ۱۲ روز جنگ، حاصل شد.

وی افزود: بخشی از این وحدت ناشی از پیشینه تاریخی و فرهنگی مردم ماست و این فرهنگ غنی در همین‌جا به کار آمد و باید تبیین شود.

استاندار لرستان تاکید کرد: باید نوشته شود در این ۱۲ روز در ایران و لرستان چه گذشت، لرستان خط مقدم بود، شلمچه، فاو و… بود، فقط مدل جنگ فرق کرده بود.

وی عنوان کرد: در این جنگ نیروهای ما در روی زمین با جان و دل و در عین گمنامی با جدیدترین تکنولوژی حیفا و تل‌آویو را می‌زدند درحالی که خون می‌دادند و شهید می‌شدند.

شاهرخی بیان کرد: البته دشمن هم می‌دانست که با مردم لرستان طرف هستند و در چند منطقه دیگر ایران مانند لرستان، درگیر بودند پس ضرورت دارد که رویدادهای این ۱۲ روز مانند خاطرات دفاع مقدس ثبت شود.

وی تصریح کرد: در این ۱۲ روز تلاش کردیم مردم احساس نکنند جنگ است؛ در حالی‌که مردم نمی‌دانستند کمی آن‌طرف‌تر چه خبر است، ما دو کار در دستگاه‌های دولتی در دستور کار قرار دادیم؛یکی با همه وجود پشت نیروهای مسلح بودیم و دیگری پیگیر کار مردم بودیم که احساس نکنند جنگ است و کمبود و کسری نداشته باشند.

استاندار لرستان ادامه داد: دشمن تلاش می‌کرد روی اعصاب و روان مردم کار کند و ما تلاش کردیم مردم احساس نکنند جنگ است.

وی گفت: باید رزم رزمندگان لرستان، حق شهدا و رزمندگانی که هنوز هم پای کار هستند، ثبت و ضبط و روایت شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=88092

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.