• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 27 May - 2026
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس:

مقاومت مردم معادلات دشمن را بر هم زد

  • کد خبر : 91763
  • ۰۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۲
مقاومت مردم معادلات دشمن را بر هم زد
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی گفت: حضور آگاهانه مردم، بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی کشور است.

علی امامی‌راد در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی کانون سبحان، با اشاره به تحولات اخیر و تقابل‌های نظامی و امنیتی علیه کشور، بر نقش تعیین‌کننده مردم، وحدت ملی و ضرورت تقویت جبهه اقتصادی و رسانه‌ای تأکید کرد و در مورد نقش مردم در مواجهه با جنگ‌های تحمیلی اظهار داشت: حضور میلیونی و آگاهانه مردم در صحنه، مهم‌ترین عامل شکل‌گیری یک خط دفاعی گسترده و مؤثر در برابر دشمن بوده است.

وی افزود: این حضور رشادت آمیز نه‌تنها قدرت بازدارندگی کشور را افزایش داد، بلکه محاسبات دشمن را نیز به طور کامل بر هم زد و نشان داد پشتوانه مردمی نظام، اصلی‌ترین عامل خنثی‌سازی تهدیدات است.

نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اهمیت وحدت ملی عنوان کرد: در شرایطی که اقشار مختلف مردم با دیدگاه‌ها و سلایق متفاوت در صحنه حاضر شدند، این انسجام به یک سرمایه راهبردی ماندگار تبدیل شد.

وی تصریح کرد: برای حفظ این وحدت، مسئولان باید باصداقت و عدالت عمل کنند و در مقابل، مردم نیز باتکیه‌بر مشترکات ملی و دینی، مانع از ایجاد شکاف توسط جریان‌های معاند شوند.

امامی‌راد با اشاره به موضوع اقتصاد و شعار سال گفت: جهت‌گیری‌های کلان در حوزه اقتصاد، مبتنی بر تقویت اقتصاد مقاومتی و مقابله با جنگ اقتصادی دشمن است.

وی اظهار داشت: مجلس و دولت با هماهنگی، برنامه‌هایی از جمله تأمین کالاهای اساسی، رفع موانع تولید و توسعه زیرساخت‌ها را در دستور کار قرار داده‌اند تا معیشت مردم به‌صورت ملموس بهبود یابد.

نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی در خصوص جنگ روانی و رسانه‌ای دشمن تأکید کرد: در شرایط فعلی، «جهاد تبیین» مهم‌ترین راهبرد در حوزه رسانه است.

وی خاطرنشان کرد: رسانه‌ها باید با اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع، ضمن پرهیز از بزرگ‌نمایی نقاط ضعف، دستاوردهای کشور را به‌صورت امیدآفرین برای افکار عمومی تبیین کنند.

امامی‌راد با اشاره به نقش فرهنگ اجتماعی در تقویت انسجام ملی عنوان کرد: دید و بازدیدهای عید و توجه به خانواده‌های شهدا، به‌ویژه در شرایط کنونی، نقش مهمی در تحکیم همبستگی اجتماعی دارد.

وی بیان کرد: برای نهادینه‌سازی این فرهنگ، توسعه فعالیت‌های محله‌محور در مساجد و مراکز فرهنگی ضروری است.

نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت ارتباط مستقیم مسئولان با مردم بیان کرد: حضور میدانی و بی‌واسطه مسئولان در میان مردم، بهترین راه برای درک دقیق مسائل و مطالبات جامعه است.

وی تصریح کرد: این ارتباط صادقانه می‌تواند اعتماد عمومی را تقویت کرده و سرمایه اجتماعی نظام را افزایش دهد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=91763

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.