• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
رئیس اداره جهاد کشاورزی کوهدشت:

کوهدشت گنج پنهان کشاورزی، نیازمند سرمایه است

  • کد خبر : 86271
  • ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۳
کوهدشت گنج پنهان کشاورزی، نیازمند سرمایه است
مدیر جهاد کشاورزی کوهدشت از برنامه‌های توسعه کشاورزی و دامپروری، جذب سرمایه و رفع موانع تولید در راستای اشتغال‌زایی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کانون سبحان»، یارالله عبدالهی، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه با اشاره به ظرفیت بالای کشاورزی و دامپروری این شهرستان، بر ضرورت سرمایه‌گذاری بلندمدت برای رفع معضل بیکاری تاکید و اظهار داشت: احداث سد معشوره را برای توسعه و اشتغال‌زایی حیاتی است؛ این سد می‌تواند تولید گندم را تا 500 هزار تن در سال افزایش دهد.

وی بیان کرد: با توجه به برنامه‌های میان‌مدت از جمله احداث سدهای خاکی و برنامه‌های کوتاه‌مدت مانند توسعه گلخانه‌ها، مرغداری و پرورش ماهی، یک برنامه‌ریزی برای 40 هکتار کشت گلخانه‌ای در سال جاری را داریم.

رئیس اداره جهاد کشاورزی کوهدشت، ضمن تقدیر از همدلی مسئولین، از معرفی 25 طرح صنعتی به استان و جذب 87 میلیارد تومان اعتبار برای بخش کشاورزی خبر داد و گفت: کشتارگاه صنعتی اشتره گل‌گل، بزرگترین طرح صنعتی در غرب کشور است.

عبدالهی با خبر از رفع ممنوعیت احداث مرغداری پس از15 سال در شهرستان، عنوان کرد: این اقدام، امکان افزایش تولید جوجه‌ریزی را به 8 میلیون قطعه در سال فراهم می‌کند.

وی با دعوت از سرمایه‌گذاران و مردم برای همکاری در واگذاری زمین، خواستار برخورد با کارشکنان شد. عبدالهی همچنین رعایت الگوی کشت و استفاده از روش‌های نوین آبیاری را برای مدیریت بحران آب ضروری دانست.

رئیس اداره جهاد کشاورزی کوهدشت در پایان، گفت: با اشاره به شیوع زودهنگام سن مادر گندم، از کشاورزان خواستاریم نسبت به سمپاشی اقدام کنند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=86271

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.