• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 27 May - 2026
امید در میان ویرانه‌ها؛

بازسازی مسکن در مناطق جنگ‌زده کلید خورد

  • کد خبر : 92200
  • ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۵
بازسازی مسکن در مناطق جنگ‌زده کلید خورد
این روزها ضرباهنگ امید برای بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ طنین‌انداز شده و رنگ‌وبوی زندگی دوباره برای بازسازی سقف‌های ویران‌شده به مشام می‌رسد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کانون سبحان، در هیاهوی جنگ، برخی از خانواده‌ها بر اثر اصابت موشک‌های رژیم صهیونیستی و آمریکایی، سرپناهشان تبدیل به خرابه‌ شد، خرابه‌هایی که رنگ‌وبوی زندگی را دگرگون کرده بود؛ دیوارهایی که با هزار امید و آرزو ساخته شده بودند، حالا تلی از خاک روی آن‌ها نشسته.

خانه‌های مسکونی زیادی در جنگ تحمیلی اخیر مورد حمله قرار گرفته که برخی خسارت‌های جزئی دیدند و برخی کاملاً تخریب شدند؛ اما در همان ساعات اول عزمی راسخ برای اینکه دوباره امید به این زندگی‌ها برگردد و نبض زندگی تندتر بتپد، جزم شد.

در جنگ ۴۰ روزه بر اثر حملات دشمن، بیش از ۵ هزار واحد مسکونی در استان لرستان آسیب دیدند که برخی از واحدها به طور کامل تخریب شده ولی اکثر این منازل دچار خسارت‌های جزئی شدند.

گروه‌های جهادی در همان روزهای اول برای کمک به مردمی که خانه‌هایشان بر اثر این جنگ ویران شده بود، به میدان آمدند و بازهم مثل همیشه آستین همت را برای بازسازی و یا تعمیرات جزئی بالا زدند.

بسیاری از جهادگران بر اساس توانایی که داشتند برای کمک شتافتند، یکی برای بنایی، یکی برای نجاری، دیگری برای نصب شیشه و برخی هم به‌عنوان کارگر به میدان آمدند تا غبار رنج و ناراحتی را از این خانواده‌ها دور کنند.

حالا هر روز که می‌گذرد، نبض زندگی در این مناطق تندتر می‌شود تا ضرباهنگ امید طنین‌انداز شود و خانه‌ها زودتر بازسازی شوند.

 

بازسازی مسکن در مناطق جنگ‌زده کلید خورد

آسیب جنگ به ۵۰۰۰ واحد مسکونی لرستان

مهدی مجیدی، معاون عمرانی استاندار لرستان در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک» با اشاره به بازسازی و تعمیر واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در جنگ، اظهار داشت: بر اثر حملات دشمن در برخی از شهرهای استان، ۵ هزار واحد منزل مسکونی دچار آسیب شدند که بیشتر این واحدها دچار خسارت جزئی مانند شکستن شیشه و یا خسارت‌هایی شده که با تعمیر، مشکل برطرف می‌گردد.

وی افزود: حدود ۱۰۰ واحد مسکونی به طور کامل تخریب شدند که از همان روز اول کارشناسان برای کارشناسی و اقدامات اولیه، کار را شروع کردند و با اقداماتی که انجام شده تاکنون ۷۴ درصد این واحدها موفق شدند تسهیلات ودیعه مسکن دریافت کنند که بیش از ۴۰ میلیارد تومان تاکنون پرداخت شده است و بیشترین تعداد وام‌های ودیعه مسکن با ۳۳ فقره مربوط به شهرستان بروجرد است.

معاون عمرانی استاندار لرستان تصریح کرد: مابقی واحدها که حدود ۳۰ درصد است، نیز در حال پیگیری است که به‌زودی تسهیلات ودیعه مسکن برای آن‌ها پرداخت شود تا بتوانند تا بازسازی منزل مسکونی، منزلی را رهن کنند.

مجیدی بیان کرد: واحدهایی که حدود ۶۰ درصد خسارت دیدند، قرار شد بنیاد علوی برای بازسازی این واحدها به هر خانواده مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت کند که همه این اقدامات باهدف حمایت از خانوارهایی است که خانه‌هایشان در جنگ آسیب‌دیده است که این کار با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حال انجام است.

وی افزود: برای خانوارهایی که منزل آن‌ها تخریب شده بود، هماهنگی لازم صورت گرفت تا بتوانند اسکان یابند و در این زمینه دغدغه‌ای نداشته باشند و با برنامه‌ریزی لازم در این زمینه، خوشبختانه لرستان به‌خوبی عمل کرده است.

 

بازسازی مسکن در مناطق جنگ‌زده کلید خورد

مشکل زیرساختی در مناطق مسکونی وجود ندارد

معاون عمرانی استاندار لرستان یادآور شد: برای واحدهای مسکونی که خسارت جزئی دیده‌اند، تاکنون ۱۰ میلیارد تومان پرداخت شده و ستاد بازسازی در این زمینه تشکیل شده و به‌خوبی برای رفع مشکلات این خانوارها در تلاش است که بتوانند با پرداخت تسهیلات، اقدامات لازم را انجام دهند.

مجیدی عنوان کرد: صدور پروانه برای واحدهای آسیب‌دیده در جنگ رایگان است تا برای بازسازی منازل مسکونی در این زمینه مشکلی وجود نداشته باشد که این کار با همکاری شهرداری‌ها انجام می‌شود و اعلام کردیم که همکاری نمایند.

وی افزود: برخی از مناطق مسکونی که مورد حملات جنگی قرار گرفته بود، بلافاصله تیم‌های مدیریت بحران برای رفع مشکلات زیرساختی و دستگاه‌های خدمات‌رسان در صحنه حاضر شدند تا افراد ساکن در این مناطق بتوانند به خدمات لازم مانند آب، برق و گاز و یا ارتباطات دسترسی داشته باشند و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

معاون عمرانی استاندار لرستان خاطرنشان کرد: تلاش تیم‌هایی که در این زمینه تشکیل شده این است که خسارت‌های وارده به مناطق مسکونی و پرداخت تسهیلات، تعیین تکلیف شود تا این خانواده‌ها بتوانند هرچه سریع‌تر منزل خود را تعمیر و بازسازی نمایند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=92200

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.