• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 15 July - 2026

دستانی که در اوج التهاب، مرهم می‌شوند

  • کد خبر : 91859
  • ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۴
دستانی که در اوج التهاب، مرهم می‌شوند
کم نیستند فداکارانی که با اوج ایثار و فداکاری برای نجات جان انسان‌ها تلاش می‌کنند و دستانشان در اوج التهاب، مرهم می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کانون سبحان، بیش از یک ماه از جنگ رمضان می‌گذرد، جنگی که آمریکای جنایت‌کار با همکاری رژیم صهیونیستی آغازگر آن بودند و توطئه‌های شومی داشتند، ولی از همان روز اول جنگ، اتحاد و انسجام ملت ایران همه این نقشه‌ها را خنثی کرد و ایستادگی و مقاومت ایران در برابر دشمنان، دنیا را متحیر کرده است.

در این روزها، کم نیستند کسانی که از جان‌ودل برای کمک به انسان‌هایی که گرفتار جنگ شده‌اند، می‌شتابند، انسان‌هایی که بدون هیچ ادعایی، در اوج التهاب جنگ، برای نجات و کمک به انسان‌هایی که زیر آوار مانده‌اند، قدم برمی‌دارند، قدم‌هایی از جنس ایثار و فداکاری، قدم‌هایی از جنس انسان‌دوستی و همه این‌ها برخاسته از روحیه جهادی و ایمانی است که در وجود تک‌تک امدادگران هلال‌احمر دیده می‌شود.

دستان هر یک از امدادگران هلال‌احمر، مرهمی بر زخم‌ها و درد کسانی است که در این حملات گرفتار آوار و رنج پس از آن شده‌اند، منتظر نشسته‌اند تا نجاتگرانی که چشمانشان آرامش‌بخش و دستانشان مرهم است، به کمک آن‌ها بیایند و با حضورشان کاری می‌کنند تا امید در دل انسان‌ها شکوفا شود.

اگرچه گاهی سخت‌ترین لحظات را در این جنگ تجربه کرده‌اند، اما هیچ‌گاه از ادامه راه منصرف نشده چراکه می‌دانند همین دستان می‌تواند نجاتگر فردی که در زیر آوار مانده، باشد.

 

دستانی که در اوج التهاب، مرهم می‌شوند

نجات جان انسان‌ها مهم‌ترین هدف امدادگران هلال‌احمر

عاقلی امدادگر جمعیت هلال‌احمر لرستان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سفیرافلاک»، اظهار داشت: ۲۹ سال سن دارم و از سال ۸۷ عضو خانواده جمعیت هلال‌احمر شدم و از سال ۹۲ به‌عنوان امدادگر در عرصه‌های مختلف فعالیت داشتم و در این مدت دوره‌های آموزشی بسیار زیادی را طی کردم تا بتوانم در زمان‌هایی که نیاز است برای نجات جان انسان‌ها اقدام نمایم.

وی افزود: در این سال‌هایی که به‌عنوان یک امدادگر فعالیت داشتم، در حوادثی مانند سیل، زلزله، حوادث کوهستان، تصادفات جاده‌ای حضور داشتم و امداد و نجات را در هر یک از این حوادث تجربه کردم ولی از جنگ و امدادرسانی در جنگ تجربه نداشتم البته دوره‌هایی را آموزش‌دیده بودیم.

امدادگر لرستانی تصریح کرد: باید توجه داشت که در جنگ، امدادرسانی با خطراتی همراه است چراکه ممکن است مهمات عمل‌نکرده، حمله ثانویه و صدها خطر دیگر در کمین باشد، اما امدادگران وقتی این حوادث رخ می‌دهد، در واقع جان خود را بر کف دست می‌گیرند و به صحنه حادثه می‌روند تا بتوانند ناجی جان‌هایی باشند که در زیر آوار گرفتار شده‌اند.

عاقلی بیان کرد: مهم‌ترین چیزی که سبب می‌شود یک امدادگر به دل حادثه بزند، حس انسان‌دوستی است و اینکه قبل این حوادث، ما دوره‌های آموزشی زیادی را طی کردیم و حالا وقت آن رسیده که از این آموزش‌ها برای نجات جان افراد استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه در جنگ رمضان توانسته ناجی فردی در زیر آوار باشد، گفت: در حمله هشتم فروردین که در بروجرد صورت گرفت، بلافاصله به محل حادثه اعزام شدیم و وقتی به محل حادثه رسیدیم، دیدم که فردی در زیر آوار گرفتار شده و فقط چشمانش پیداست، همین شد که عملیات آواربرداری از آن نقطه آغاز شد و توانستیم این فرد را زنده از زیر آوار بیرون بیاوریم و این بهترین صحنه بود.

امدادگر لرستانی یادآور شد: کسی که وارد سازمان جمعیت هلال‌احمر می‌شود، یعنی عاشق خدمت به مردم و افرادی است که بنا به هر دلیلی گرفتار شده‌اند، امدادگران برای انسان‌دوستی به کمک می‌شتابند و هیچ چشمداشتی ندارند، در واقع وقتی می‌توانیم نجاتگر فردی باشیم که زیر آوار یا سیل، زلزله گرفتار شده، این حس ایثار و جان‌فشانی قطعاً با هیچ قیمتی عوض نخواهد شد.

 

دستانی که در اوج التهاب، مرهم می‌شوند

امدادگران در خط مقدم کمک‌رسانی

عاقلی بیان کرد: وقتی در هر حادثه‌ای وقتی می‌بینیم فردی فوت شده، ناراحت می‌شویم ولی اجازه نمی‌دهیم که روحیه‌مان تضعیف شود که اگر ما هم مانند مردم عادی باشیم، نمی‌توانیم کار را ادامه دهیم لذا به دلیل تعهدی که داریم باید کار را به‌خوبی انجام دهیم و اولویت ما حفظ انسجام تیم و کارکردن برای این است تا آلامی که به مردم وارد شده را کاهش دهیم.

وی عنوان کرد: در همین جنگ اخیر وقتی جایی مورد حمله قرار می‌گیرد، می‌دانیم که خیلی‌ها منتظر رسیدن ما هستند، به همین خاطر بدون هیچ تعللی در خط مقدم خدمت و کمک قرار داریم تا بتوانیم مرهمی بر رنج‌های آنان باشیم.

امدادگر لرستانی تصریح کرد: تلخ‌ترین خاطره من در جنگ اخیر این بود که وقتی در اسفندماه منطقه‌ای را مورد هدف قرار دادند، برای امدادرسانی به محل حادثه رفتیم و وقتی پیکری بی‌جان را از زیر آوار درآوردیم، متوجه شدم که پیکر همسر یکی از دوستانم هست که این لحظه برایمان بسیار سخت بود ولی روحیه خود را حفظ کردیم و کار را ادامه دادیم.

عاقلی خاطرنشان کرد: هدف اصلی ما اطمینان‌دادن به مردمی است که در این حوادث دچار گرفتاری و رنج شده‌اند و تلاش می‌کنیم تا با حضورمان آن‌ها را یاری کنیم تا از رنج آن‌ها بکاهیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=91859

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.