• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Monday - 23 February - 2026
فرماندار کوهدشت تاکید کرد:

ضرورت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار

  • کد خبر : 90693
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۱
ضرورت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
فرماندار کوهدشت گفت: توانمند شدن زنان سرپرست خانوار، برای تحکیم بنیان خانواده امری ضروریست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کانون سبحان، مراد ناصری، فرماندار کوهدشت، ظهر امروز در سومین جلسه کمیته بانوان شهرستان، بر نقش محوری و تأثیرگذار بانوان در پیشبرد امور شهرستان تأکید کرد.

فرماندار کوهدشت در این جلسه اظهار داشت: حضور بانوان در شوراهای مشورتی شهرستان تأثیری بنیادین دارد و فرصت‌های قابل توجهی را برای شناسایی و رفع موانع و مشکلات سطح شهرستان ایجاد می‌کند. وظیفه ماست که از این ظرفیت مغتنم به بهترین شکل بهره ببریم.

وی با اشاره به اولویت‌های مطرح شده در جلسه، توجه ویژه به بحث ساماندهی پارک بانوان را مورد تأکید قرار داد و از مدیران اجرایی شهرستان خواست تا با جدیت کامل، مطالبات مطرح شده از سوی کمیته‌ها و شوراهای مشورتی را پیگیری نمایند.

ناصری در ادامه، یکی از مهم‌ترین برنامه‌های حمایتی دولت در شهرستان را توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار یا بد سرپرست عنوان کرد و گفت: پیش از هر اقدامی، باید این قشر از جامعه به درستی شناسایی شوند. در مرحله بعد، باید آموزش‌های مهارتی رایگان در اختیار این عزیزان قرار گیرد تا زمینه‌ساز اشتغال پایدار آن‌ها باشد؛ این افراد همچنین باید از تسهیلات و وام‌های اشتغال‌زایی بهره‌مند شوند.

فرماندار کوهدشت در این جلسه بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های خیرین و نهادهای مردمی در راستای حمایت از این طرح‌های توانمندسازی نیز تاکید کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=90693

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.