
سرویس «یادداشت و مقاله» کانون سبحان/ حسن نوریان*:
«داشتن یک انگیزه زیبا درکنارخودمان ، زندگی را شیرین می کند.»
کشتی المپیک ریو 2016، باتمام زیبائی هایش درگذرتاریخ باتلخی زمانی مواجه شد که جبرانش را باید آنان متحمل شوند که جز حماقت نباید نامید.
««واماحقیقتی ناگفته، اما گویا!!!
چه بسا همه ما ایرانیان سراسر جهان بواقع واقف این بودیم و هستیم که اگر ابرقدرت کشتی فرنگی جهان، طالب نعمت پور حضور میداشتند، تیم ملی کشتی فرنگی را با این وضعیت ضعیف المپیک ریو مشاهده نمی کردیم و برخی کشتی گیران فرنگی ،این طور دست از پا درازتر بر نمی گشتند.
خانه نشین کردن مردان بزرگ آوازه ،دراین عرصه تاریخی که مسئله آبرو و شرافت تمام ما ایرانیان در میان است، به یک مسئله عادی تبدیل شده است. که تاریخ در زمان خود بسیارها، در زیر لحاف فقر درک فرهنگی بی حماقتی یک عده بی فکر بخود دارد، که جهان پهلوان و اسطوره زمان اکنون ماایرانیان، طالب نعمت پور، آن بزرگ مرد کشتی، اسوه اخلاق وادب ،بازمانده ازآن قافله است که بااین ظلم ناجوانمردانه مواجه شده است.
اما ای پهلوان بخودتان ببالید که همه جهان می دانیم وجودشمادرالمپیک ریو 2016
به معنای واقع در جهان یعنی طلای پرافتخار ،که مطمئنا ای دلاورمرد ،شما در مسابقات باشیدیانباشید مانمیتوانیم ازاین واقعیت فرارکنیم که برای تمام ملت ایران بخصوص لرستان همچنان همان قهرمان و سلطان سکوی اول مسابقات هستید که درتسخیر قدرت دستان شمااست وخدا را شکرگزاریم که ازوجود پرنعمت خوش نام این رستم لرستان برخوردارهستیم .
برادرطالب نعمت پور
دریک کلام ،آوازه لرستان مدیون نام آورانی همچون شماست که کمترین بار درطول تاریخ بخود اینچنین مردانی را پرورش می دهد.
به امید آن روز شاهد تولد ستاره ای دیگر چون شما دراین دیارباشیم.
*مربی باشگاه رزمجویان ووشوشهرستان کوهدشت
حسن نوریان

