• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Tuesday - 22 September - 2026

فرماندار کوهدشت پیگیر مشکلات بخش طرهان شد

  • کد خبر : 90867
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۷
فرماندار کوهدشت پیگیر مشکلات بخش طرهان شد
جلسه بررسی مسائل و مشکلات بخش طرهان در نشست فرماندار کوهدشت با معتمدین و متنفذین طرهان، شهردار و اعضای شورای شهر گراب برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کانون سبحان، مراد ناصری در جمع معتمدین طرهان، بخشدار طرهان، مدیران دستگاه‌های اجرایی، شهردار و اعضای شورای شهر گراب، مهم‌ترین مسائل و مشکلات این منطقه را مورد بررسی و پیگیری قرار دادند.

وی در این جلسه با تأکید بر اهمیت جایگاه طرهان، اظهار داشت: بخش طرهان دارای ظرفیت‌های غنی و ارزشمندی است و برای شکوفایی و پیشرفت آن، باید از همه توان و قابلیت‌های منطقه به‌صورت هماهنگ استفاده کنیم. کلید توسعه طرهان، همدلی، هم‌افزایی و کار جمعی است.

فرماندار کوهدشت با اشاره به نقش مؤثر خیرین در توسعه برخی زیرساخت‌های منطقه، افزود: نباید از ظرفیت‌های مردمی و خیرین غافل شویم. برای خروج طرهان از بن‌بست و تسهیل ارتباط این بخش با استان‌های هم‌جوار، اجرای پروژه راه‌های دسترسی به مسیرهای ارتباطی بین‌منطقه‌ای به‌صورت ویژه در دستور کار قرار دارد.

ناصری ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدا، تصریح کرد: حماسه دوران دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه، نظام اسلامی را بیمه کرد و الگویی از انسجام و وحدت ملی را به نمایش گذاشت.

وی گفت: پروژه پای آستان دارای ردیف اعتباری مشخص بوده و طی سال ۱۴۰۴ پیشرفت چشمگیری داشته است؛ هم‌اکنون نیز عملیات اجرایی آن به‌صورت فعال ادامه دارد.

ناصری افزود: موضوع استقرار خبرنگار صدا و سیما در مرکز بخش طرهان انجام می‌شود و هم‌چنین بحث راه دسترسی سیاه‌پله نیز مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=90867

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.