• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 23 September - 2026

تجهیز ۶۴ روستای کوهدشت به تجهیزات اطفای حریق

  • کد خبر : 93805
  • ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۹
تجهیز ۶۴ روستای کوهدشت به تجهیزات اطفای حریق
معاون فرماندار کوهدشت با اهدای ۱۲ دستگاه دمنده جدید به دهیاران، از ارتقای سطح آمادگی مناطق جنگلی و مراتعی بخش مرکزی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کانون سبحان، در راستای پیشگیری و مقابله سریع با حوادث ناشی از آتش‌سوزی در عرصه‌های ملی، مراتع و مناطق جنگلی، آیین اهدای ۱۲ دستگاه دمنده ویژه اطفای حریق به دهیاران ۱۲ روستای تابعه بخش مرکزی کوهدشت برگزار شد.

این مراسم با حضور آزادبخت معاون امور عمرانی فرمانداری کوهدشت، هاشمی بخشدار مرکزی، جمشیدی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان و جمعی از مدیران و مسئولان شهرستانی برگزار گردید.

شایان ذکر است پیش از این نیز ۵۲ دستگاه دمنده در دهیاری های بخشداری مرکزی تهیه و توزیع شده بود که با اضافه شدن این ۱۲ دستگاه، مجموع تجهیزات دمنده اطفای حریق در سطح دهیاری‌های بخش مرکزی کوهدشت به ۶۴ دستگاه افزایش یافت تا گامی مؤثر در جهت تسریع در مهار آتش‌سوزی‌ها و صیانت از منابع طبیعی شهرستان برداشته شود.

در پایان این مراسم، به‌منظور جلب مشارکت‌های مردمی و مدیریت هرچه بهتر بحران‌ها در سطح روستاها، احکام ویژه «دهیار جنگلبان» نیز به دهیاران پرتلاش این بخش توسط اداره منابع طبیعی شهرستان کوهدشت اعطا شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=93805

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.