به گزارش کانون سبحان، آیتالله احمد مبلغی، عضو مجلس خبرگان رهبری، عصر سه شنبه، در نشست تخصصی «بررسی ریشهها و پیامدهای اسلامستیزی در غرب» که در شورای راهبردی روابط خارجی برگزار شد، با تعریف ویژگیها و مشخصات راهبردی، گفت: در ارتباط با پدیده ناروای اهانت به مقدسات باید بدانیم چه هدفی را دنبال میکنیم. اگر به دنبال مقابله صرف باشیم بدان معناست که در موضع ضعف و انفعال قرار داریم و انفعال در برابر تهاجم محکوم به شکست و در زمین دیگری بازی کردن است.
وی در ادامه به تبیین راهبردهای اساسی در مواجهه با پدیده قرآنسوزی پرداخت و گفت: اولین راهبرد، جهانیسازی کردن قداستهای دینی و اسلامی در عصر جهانی شدن است. راهبرد دیگر اسماع کلامالله یا رساندن کلام الهی به گوش جهانیان با استناد به آیه «وَإِنْ أَحَدٌ مِنَ الْمُشْرِكِينَ اسْتَجَارَكَ فَأَجِرْهُ حَتَّىٰ يَسْمَعَ كَلَامَ اللَّهِ ثُمَّ أَبْلِغْهُ مَأْمَنَهُ ۚ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَا يَعْلَمُونَ» (سوره توبه، آیه ۶) است. این آیه بر شنیدن کلام الهی و ابلاغ آن در لفافهای از ادب و اخلاق تأکید دارد.
اهمیت اسماع کلامالله
مبلغی اظهار کرد: امروز خوشبختانه بستر رسانه و فضای مجازی، فضایی را برای ابلاغ کلام خدا فراهم کرده و باید از این ظرفیت استفاده کرد. چه بسا هدف کسانی که قرآنسوزی میکنند آن باشد که زمین بازی شنیدن قرآن عوض شود و ما صرفاً یک تقابل ایجاد کنیم. لذا علاوه بر مطالبه مجازات فرد هتاک، طبق بیانات رهبر انقلاب باید به سمت ایجاد فضایی برای «اسماع کلامالله» حرکت کنیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: کسانی که به قرآن بیحرمتی میکنند در حقیقت تضعیف دین و هویت دینی را دنبال میکند. هویت دینی براساس افتخار به دین مسلمانان شکل میگیرد لذا اگر توهین، اجتماعی و عادی شود و مرزها را درنوردد، هویت دینی تضعیف خواهد شد و ما در مقابل باید به سمت تقویت هویت دینی حرکت کنیم که این نیازمند تحول در مراکز تقریبی و رسانههای جهان اسلام با تمرکز بر قرآن برای تقویت هویت دینی است.
انتهای پیام//.