• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 21 May - 2025

کوهدشت با هدف تقویت شبکه انتقال گاز غرب کشور

  • کد خبر : 85915
  • ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۶
کوهدشت با هدف تقویت شبکه انتقال گاز غرب کشور
پروژه عظیم خط لوله گاز اهواز - کوهدشت، به عنوان بخشی از خط نهم سراسری، با هدف افزایش ظرفیت انتقال گاز در غرب کشور در حال اجراست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «کانون سبحان»، پروژه خط لوله گاز ۵۶ اینچ اهواز – کوهدشت، به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های صنعت گاز کشور، توسط شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران در حال اجرا است. این پروژه که در دو استان لرستان و خوزستان و در چهار منطقه مختلف پیگیری می‌شود، نقش بسزایی در تقویت زیرساخت‌های انتقال گاز در منطقه غرب کشور خواهد داشت.

این خط لوله، به عنوان بخشی از خط لوله نهم سراسری گاز، با هدف افزایش ظرفیت انتقال گاز در شبکه غرب و شمال غرب کشور طراحی و اجرا می‌شود. با بهره‌برداری از این خط لوله، ظرفیت انتقال گاز در این شبکه به میزان قابل توجه ۲۰ تا ۲۵ میلیون مترمکعب در روز افزایش خواهد یافت.

به گفته مسئولان شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، این پروژه علاوه بر تامین پایدار گاز مصرفی خانگی و صنعتی در استان‌های لرستان و خوزستان، امکان صادرات گاز به کشورهای همسایه را نیز فراهم خواهد کرد. همچنین، اجرای این طرح موجب ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در منطقه و رونق اقتصادی خواهد شد.

گفتنی است، خط لوله گاز اهواز – کوهدشت، با استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا و رعایت استانداردهای زیست‌محیطی در حال ساخت است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=85915

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.