• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Sunday - 12 July - 2026
در جلسه شورای پیشگیری از جرم کوهدشت مطرح شد؛

کوهدشت در آستانه اربعین و خدمت‌ به زائرین

  • کد خبر : 92976
  • ۲۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱:۳۱
کوهدشت در آستانه اربعین و خدمت‌ به زائرین
در جلسه شورای پیشگیری از جرم کوهدشت بر ارتقای خدمات، صیانت از حقوق عمومی و ایمنی جاده‌ها در نشست شورای پیشگیری کوهدشت تاکید شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «کانون سبحان»، جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان کوهدشت با محوریت میزبانی از زائران اربعین حسینی، پیشگیری از جرایم مرتبط با تردد زائران، ایمنی راه‌ها و خدمات، جرایم زیست‌محیطی از جمله ساماندهی سایت زباله و جلوگیری از آتش‌زدن کاه و کلش، و برگزاری آزمون‌های سراسری در سالن جلسات دادستانی شهرستان کوهدشت برگزار شد.

در این نشست، افشین خسروی رئیس دادگستری شهرستان کوهدشت، با قدردانی از حضور مردم در مراسم تشییع و برنامه‌های مرتبط، از تلاش دست‌اندرکاران برگزاری آیین‌ وداع خادمین مردم با امام شهید امت نیز تقدیر کرد و اظهار داشت: مردم همواره در بزنگاه‌ها در میدان حضور دارند و شایسته بهترین خدمات هستند.

وی با تأکید بر ضرورت نتیجه‌محور بودن اقدامات پیشگیرانه افزود: بخشی از اقدامات در حوزه پیشگیری از جرم، فرهنگ‌محور و مدیرپایه است، اما آنچه اهمیت دارد، کیفیت عملکرد و اثرگذاری ملموس آن در جامعه است. باید تصمیم‌ها و اقدامات به گونه‌ای باشد که نتایج آن برای مردم قابل مشاهده باشد.

رئیس دادگستری کوهدشت با اشاره به مسائل زیست‌محیطی شهرستان تصریح کرد: وضعیت سایت زباله و فاضلاب‌ها نگران‌کننده است و نیازمند توجه ویژه دستگاه‌های مسئول است. مدیران باید با همفکری، هم‌افزایی و احساس مسئولیت بیشتر برای رفع این مشکلات اقدام کنند.

خسروی همچنین با تأکید بر صیانت از حقوق بیت‌المال گفت: در حفظ حقوق عمومی هیچ‌گونه اغماضی پذیرفتنی نیست و هرگونه تغییر کاربری غیرقانونی و تضییع حقوق بیت‌المال باید با جدیت پیگیری شود. دادستانی نیز به عنوان مدعی‌العموم موظف است در این زمینه ورود کند.

وی، اربعین حسینی را ظرفیتی مهم برای توسعه شهرستان کوهدشت دانست و خاطرنشان کرد: این رویداد معنوی می‌تواند در حوزه‌های عمرانی، اجتماعی و فرهنگی منشأ برکات فراوانی برای شهرستان باشد و باید از این فرصت به بهترین شکل بهره‌برداری شود.

رئیس دادگستری کوهدشت همچنین با اشاره به ضرورت نظارت دقیق بر برگزاری آزمون‌های سراسری تأکید کرد: اجرای کامل دستورالعمل‌های قانونی و اجرایی در این زمینه ضروری است تا هیچ‌گونه تخلفی رخ ندهد.

در ادامه این جلسه، کاظم نظری دادستان عمومی و انقلاب اسلامی کوهدشت نیز با اشاره به ضرورت ارتقای خدمت‌رسانی به زائران اربعین، گفت: باید با تمام توان به استقبال زائران اربعین رفت و در همه حوزه‌ها، به‌ویژه ایمنی جاده‌ها و تردد زائران، اقدامات لازم را انجام داد تا ضمن تسهیل خدمات، از بروز حوادث و تلفات جاده‌ای کاسته شود.

وی افزود: تمامی دستگاه‌های اجرایی باید نکات ایمنی مورد نیاز در مسیر تردد زائران را پیگیری و اجرایی کنند و نقاط حادثه‌خیز و آسیب‌زا نیز برطرف شود تا زائران با اطمینان و آرامش بیشتری از این مسیرها عبور کنند.

دادستان کوهدشت همچنین نسبت به استفاده غیرمجاز از عنوان موکب هشدار داد و تصریح کرد: مکان‌هایی که فاقد مجوز رسمی برای فعالیت در قالب موکب هستند، نباید خدمات‌دهی داشته باشند و لازم است این موضوع با دقت نظارت شود.

نظری با اشاره به برخی مشکلات زیرساختی راه‌های شهرستان بیان کرد: خط‌کشی بسیاری از محورهای شهرستان از بین رفته و علائم و تابلوهای راه‌ها نیز نیازمند نوسازی و بهسازی است که باید هرچه سریع‌تر مورد توجه قرار گیرد.

وی بر لزوم تأمین امنیت و رفع کاستی‌ها در برگزاری آزمون‌های سراسری تأکید کرد و گفت: چشم امید خانواده‌ها به مسئولان است و باید همه تمهیدات لازم برای برگزاری سالم، ایمن و بدون حاشیه این آزمون‌ها فراهم شود.

دادستان کوهدشت همچنین خواستار ساماندهی و تعیین حریم و بستر رودخانه‌ها از جمله مادیان‌رود شد و این موضوع را از جمله مطالبات مهم در حوزه پیشگیری و صیانت از حقوق عمومی برشمرد.

در این جلسه، منصوری معاون برنامه‌ریزی فرماندار کوهدشت نیز با قدردانی از همراهی مردم و ادارات در برگزاری مراسم‌های اخیر، اظهار داشت: به برکت اربعین حسینی، توجه ویژه‌ای به زیرساخت‌های جاده‌ای شده و شهرستان با تمام توان آماده استقبال از این رویداد بزرگ معنوی است.

وی با اشاره به ظرفیت مردمی مواکب اربعینی در کوهدشت گفت: مواکب شهرستان با روحیه‌ای مردمی و دلی پای کار هستند و در برخی مناطق، از جمله روستای آب‌باریکی، هر خانه به نوعی یک بیت‌الحسین (ع) است و هرساله به زائران حسینی خدمت‌رسانی می‌کنند.

معاون برنامه‌ریزی فرماندار کوهدشت ادامه داد: مواکب برای فعالیت، مجوز رسمی از ستاد عتبات عالیات دریافت می‌کنند و در سال گذشته نیز بیش از ۴۰ موکب در شهرستان مستقر بودند که به صورت شبانه‌روزی به زائران خدمت‌رسانی کردند.

منصوری افزود: جانمایی مواکب اربعینی با توجه به مسیر اصلی تردد زائران انجام شده و ستاد اربعین شهرستان نیز جلسات مقدماتی خود را برگزار کرده است. همچنین کمیته‌های مختلف مربوطه فعال شده‌اند و جلسه اصلی شهرستانی نیز برگزار خواهد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=92976

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.