• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Tuesday - 16 April - 2024

آبرسانی به ۱۶ روستای کوهدشت با تانکر/ این روستاها ۶ ماه آینده از آب شرب بهره‌مند می‌شود

  • کد خبر : 74330
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۰۲
آبرسانی به ۱۶ روستای کوهدشت با تانکر/ این روستاها ۶ ماه آینده از آب شرب بهره‌مند می‌شود
رومیانی رئیس اداره امور عشایر کوهدشت با بیان اینکه آب‌رسانی به ۱۶ روستای عشایری این شهرستان با تانکر انجام می‌شود، گفت: این روستاها تا کمتر از ۶ ماه آینده از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کانون سبحان از کوهدشت، مهندس میلاد رومیانی رئیس اداره امور عشایر شهرستان کوهدشت در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: آمار خانواده‌های عشایری این شهرستان در سامانه آمار سازمان امور عشایر ایران هزار و ۶۶۷ خانوار است،  اما آمار برخی از این خانواده‌ها در این سامانه ثبت نشده‌ که هم‌اکنون در حال ثبت‌نام جاماندگان هستیم.

وی با بیان اینکه آمار عشایر کوهدشت ۷ هزار و ۱۲۶ نفر طبق سهمیه توزیع آرد است، افزود: تمرکز سکونت عشایر این شهرستان در مناطق ضرون، هومیان  و چم‌آستان است، اما برخی دیگر نیز در مناطقی مانند طرهان و کوهنانی سکنی دارند.

رئیس اداره امور عشایر کوهدشت با اشاره به وضعیت آب‌رسانی به روستاهای عشایری این شهرستان عنوان کرد: پروژه‌های آب‌رسانی طبق تقسیم‌بندی انجام‌شده در روستاهای فاقد دهیاری و دارای ساکنان عشایری به بهره‌برداری می‌رسد.
وی آمار روستاهای عشایری کوهدشت را ۶۰ روستا دانست و بیان کرد: ۴۵ منطقه عشایری این شهرستان به‌صورت ثقلی دارای منبع آب و خط لوله آب بوده که آب برخی از این مناطق به‌دلیل خشک‌سالی با افت و کم‌آبی همراه است.

رومیانی گفت: ۱۶ روستای  منطقه وره‌زرد با ۹۱۰ نفر جمعیت بی‌آب است که آب‌رسانی به این روستاها سال ۱۳۹۸ طبق یک طرح مطالعاتی در دستور کار قرار گرفت.

رئیس اداره امور عشایر کوهدشت خاطرنشان کرد: فاز اول آب‌رسانی به روستاهای وره‌زرد در سال ۱۳۹۹ با ۹۰۰ میلیون تومان اعتبار اجرا شد که شامل ۳.۵ کیلومتر خط انتقال آب و احداث یک مخزن ۱۱۰ مترمکعبی بود.

رومیانی اظهار داشت: فاز دوم آب‌رسانی به روستاهای وره‌زرد در سال ۱۴۰۰ با اعتبار ۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان اجرا شد که شامل ۱۰.۵ کیلومتر خط انتقال آب و احداث یک مخزن ۱۲۰ مترمکعبی بود.

وی با بیان اینکه قرارداد فاز سوم آب‌رسانی به روستاهای وره‌زرد در اسفندماه ۱۴۰۰ منعقد شده‌ است، افزود: این پروژه با اعتبار ۳.۴ میلیارد تومان در حال اتمام بوده که با احتساب خرید دستگاه فیلتراسیون ۹ میلیارد تومان تاکنون برای آن هزینه شده‌ است‌.

رئیس اداره امور عشایر کوهدشت با اشاره به اینکه فاز چهارم آب‌رسانی به روستاهای وره‌زرد شامل ۱۶ کیلومتر خط انتقال آب و دو مخزن ۷۵ و ۵۰ مترمکعبی با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان است، عنوان کرد: ۳ میلیارد تومان دیگر با خرید دستگاه فیلتراسیون به این مبلغ افزوده می‌شود و این پروژه در صورت تأمین اعتبار تا کمتر از ۶ ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه آب‌رسانی به ۱۶ روستای عشایری کوهدشت فقط با یک تانکر انجام می‌شود، بیان کرد: ساکنان این مناطق در فصول گرم سال به شهرستان دلفان کوچ می‌کنند که دیگر آب‌رسانی به این روستاها انجام نمی‌شود.

رومیانی گفت: نیاز آبی عشایر کوهدشت در فصول سرد با یک تانکر آب‌رسانی رفع می‌شود؛ هر چند این تانکر برای آب‌رسانی به سایر روستاها جوابگو نیست و درخواست اختصاص یک تانکر آب‌رسانی دیگر را داده‌ایم.

انتهای پیام/

تهیه خبر : بهمن درویشی

 

لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=74330
  • نویسنده : بهمن درویشی
  • منبع : کانون سبحان
  • 463 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.