• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Monday - 13 July - 2026
نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس:

دوران دفاع تمام شده؛ باید نبرد را انتقال داد

  • کد خبر : 93015
  • ۲۰ تیر ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۰
دوران دفاع تمام شده؛ باید نبرد را انتقال داد
نماینده کوهدشت و رومشکان در مراسم تجدید بیعت با رهبری، با تأکید بر لزوم انتقال نبرد به خاک دشمن، خواستار اجرای فرمان امام (ره) مبنی بر نابودی اسرائیل و اخراج آمریکا از منطقه شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کانون سبحان، علی امامی‌راد، نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی، در مراسم باشکوه وداع با خادمین ولایت و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری در کوهدشت، با تأکید بر نقش محوری مردم در تثبیت قدرت نظام، بر لزوم تغییر رویکرد در مواجهه با دشمنان تأکید کرد.

وی در سخنانی حماسی با اشاره به پیروزی‌های تاریخی اسلام و انقلاب، اظهار داشت: هر پیروزی بزرگی تنها با پشتوانه حمایت مردمی میسر شده است و امروز نیز رهبری مقتدر با تکیه بر مردم بصیر، ایران را به سوی جایگاه ابرقدرتی هدایت می‌کنند.

امامی‌راد با اشاره به مطالبات ملی و راهبردی، تصریح کرد: مطالبه امروز مردم برای تثبیت اقتدار کشور، قصاص متجاوزان، نابودی رژیم صهیونیستی و اخراج دائمی آمریکا از منطقه است؛ همان فرمانی که امام خمینی (ره) صراحتاً بر اجرای آن تأکید داشتند.

وی در بخش مهمی از سخنان خود با خطاب قرار دادن نیروهای مسلح، اعلام کرد که دوران تدافعی به پایان رسیده است و گفت: امنیت پایدار زمانی محقق می‌شود که با انتقال نبرد به خاک دشمن، قدرت نظامی ما خواب را از چشم آمریکایی‌ها بگیرد. جمهوری اسلامی با تکیه بر تخصص و ایمان جوانان خود، توانسته است قدرت‌های هسته‌ای را زمین‌گیر کند.

وی در پایان، بر لزوم اتحاد میان مردم و نیروهای مسلح برای پاکسازی منطقه از اشغالگران تأکید کرد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=93015

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.