• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Thursday - 28 May - 2026
فرماندار کوهدشت:

مدیران همه پای کار خدمت هستند

  • کد خبر : 91853
  • ۱۷ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۸
مدیران همه پای کار خدمت هستند
فرماندار کوهدشت گفت: در شرایط حساس کشوری همگی مدیران وظیفه دارند با قدرت پای کار باشند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کانون سبحان، مراد ناصری صبح امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان اظهار کرد: تمامی دستگاه‌های خدمات‌رسان با آمادگی کامل در میدان حضور دارند و برنامه‌ریزی‌ها و سازوکارهای لازم برای مدیریت بحران در شهرستان پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اجرای طرح ضربتی ۱۰ روزه نظارت بر بازار افزود: این طرح اقدام مناسبی است و لازم است تیم‌های بازرسی تقویت و افزایش یابند؛ هرچه اهتمام و جدیت بیشتری در این حوزه صورت گیرد، خروجی مثبت‌تری حاصل خواهد شد.

فرماندار کوهدشت همچنین بر لزوم تصمیم‌گیری سریع مدیران در شرایط بحرانی تأکید کرد و گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان در شرایط بحران با اختیار تام مجاز هستند در حوزه تخصصی خود تصمیم‌گیری کرده و برنامه‌ریزی‌های اجرایی لازم را انجام دهند.

ناصری خاطرنشان کرد: در شرایط بحران هیچ مدیری حق ندارد اعلام کند موضوعی در حیطه وظایف او نیست و همه دستگاه‌ها باید با تمام توان در خدمت مدیریت بحران و رفع مشکلات مردم باشند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=91853

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.