• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Thursday - 28 May - 2026
فرماندار کوهدشت مطرح کرد:

هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی نداریم

  • کد خبر : 91792
  • ۱۰ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۸
هیچ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی نداریم
فرماندار کوهدشت گفت: انبار کالا های اساسی مملو از اقلام مورد نیاز مردم است و هیچ کمبودی در این زمینه وجود ندارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کانون سبحان، عصر امروز مرادی ناصری در حاشیه بازدید از نانوایی‌ها و سطح بازار شهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز ضمن برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار و همانند روزهای گذشته بازدید میدانی از سطح شهر نیز انجام گرفت تا روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی به‌صورت مستمر رصد شود.

وی افزود: در شهرستان کوهدشت، چه در مناطق شهری و چه در روستاها، هیچ کمبودی در تأمین اقلام اساسی وجود ندارد و انبارها مملو از کالاهای مورد نیاز مردم است.

فرماندار کوهدشت ادامه داد: در حال حاضر دغدغه مباشرین و عمده‌فروشان بیشتر فروش کالاهای اساسی است و در بسیاری از انبارهایی که مورد بازدید قرار گرفت، برنج بیش از نیاز شهرستان دپو شده و اقلامی مانند روغن، قند و شکر و سایر کالاهای مورد نیاز نیز به میزان کافی موجود است.

ناصری گفت: با حمایت‌ دکتر شاهرخی، استاندار محترم لرستان و همراهی مجموعه صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی ، در هیچ بخشی با مشکل تأمین کالا مواجه نیستیم.

وی در خصوص تأمین آرد نانوایی‌ها نیز بیان کرد: از ابتدای سال جدید تاکنون ، بیش از ۵۰ تن آرد شناور بنا به دستور استاندار محترم لرستان و با همراهی مدیرکل غله استان در اختیار شهرستان قرار گرفته است.

فرماندار کوهدشت تأکید کرد: هر نانوایی که به مردم خدمات‌رسانی داشته باشد و حتی به‌صورت سه شیفت فعالیت کند، آرد مورد نیاز آن تأمین خواهد شد.

ناصری با اشاره به وضعیت تأمین مرغ در شهرستان گفت: در این حوزه نیز هیچ مشکلی وجود ندارد و علاوه بر تأمین نیاز روز بازار، ذخایر کالاهای تنظیم بازار نیز دپو شده است. همچنین مرغ منجمد در دسترس داریم و هر زمان که لازم باشد برای تنظیم بازار وارد چرخه عرضه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با تقسیم کار انجام‌شده، دستگاه‌هایی مانند صمت، جهاد کشاورزی و تعزیرات با تمام توان در میدان حضور دارند و بازار به‌صورت مستمر رصد می‌شود.

فرماندار کوهدشت گفت: هیچ مشکلی برای تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد و هر زمان احساس کمبود در کالایی شود، مباشرین به‌سرعت وارد عمل خواهند شد تا بازار به‌طور کامل مدیریت شود. امیدواریم با این سازوکار بتوانیم خدمتگزار شایسته‌ای برای مردم شریف شهرستان باشیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=91792

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.