• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Saturday - 27 April - 2024
یادداشت؛

تخریب دیگران به چه قیمت!؟

  • کد خبر : 79566
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹
تخریب دیگران به چه قیمت!؟
خبرنگار کوهدشتی نوشت: اگر هر یک از ما خودمان را به‌خوبی می‌شناختیم، هیچ‌گاه به خود اجازه نمی‌دادیم به عیوب و تخریب دیگران بپردازیم. بی‌تردید فرد عیب‌جو و تخریب‌گر کسی است که خود را از هرگونه نقص و عیب به دور می‌داند و گمان می‌کند تمام عیوب در دیگران وجود دارد و او را از هرگونه نقص و عیبی مبراست.

به گزارش کانون سبحان،روح الدین طرهانی نژاد نوشت:  این روزها که شاهد فضای تبلیغات غیررسمی داوطلبان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه هستیم شاهد یک سری ناملایمات از طرف برخی فعالین مجازی هستیم که بدون توجه به محتوا به افراد می‌تازند که می‌تواند نگرانی‌های در این راستا به بار آورد و نیاز است بگوییم نقد با تخریب فرق دارد…و اما.

یکی از نشانه‌های محیط سالم، حفظ شخصیت افراد است؛ بنابراین اگر در مجموعه‌ای شخصیت افراد در امان نماند و برخی به‌ناحق ترور شخصیت شوند و افرادی بی‌گناه متهم گردند و آبروی آنان خدشه‌دار شود، این محیط ناسالم است.

اگر هر یک از ما خودمان را به‌خوبی می‌شناختیم، هیچ‌گاه به خود اجازه نمی‌دادیم به عیوب و تخریب دیگران بپردازیم. بی‌تردید فرد عیب‌جو و تخریب‌گر کسی است که خود را از هرگونه نقص و عیب به دور می‌داند و گمان می‌کند تمام عیوب در دیگران وجود دارد و او را از هرگونه نقص و عیبی مبراست.

هیچ‌کس نمی‌تواند از طریق گناه به مقصد صحیح برسد زیرا هدف وسیله را توجیه نمی‌کند؛ چنانچه فردی بخواهد از راه تخریب و تهمت به هدفش برسد زودتر از سایرین به چاه می‌افتد و اگر برای نجات از خطر این کار را می‌کند بداند که زودتر از دیگران به همان خطر دچار می‌شود.

هرچند شاید تخریب شامل بسیاری از رفتارها و گفتارهایی است که شخصیت افراد جامعه را خدشه‌دار می‌کند و اساس امنیت و آرامش روانی آنان را از بین می‌برد؛ پیوندهای اجتماعی را سست می‌کند و سرمایه اعتماد میان افراد را از بین می‌برد و در آخر نیز پایه‌های همیاری و همکاری را متزلزل می‌سازد و به‌جای آن، بذر کینه و دشمنی را در دل افراد می‌پاشاند.

نباید با تخریب دیگران جایی برای خود پیدا کنیم، چون با تقویت و ترویج برخی فرهنگ‌ها می‌توانیم جلوی بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را بگیریم.

هدف اساسی در ترور شخصیت، تسخیر افکار عمومی و تغییر نگرش و رفتار مخاطبان است. چنانچه تخریب شخصیت و منزلت فرد و تحریف آراء و افکار وی با موفقیت صورت بگیرد و افکار عمومی تبلیغات منفی علیه او را باور کنند، نسبت به وی بی‌اعتماد شده حتی ممکن است علیه او تحریک شوند.

حال بسیار دیده می‌شود که افراد در جامعه مطالبی را علیه دیگران منتشر می‌سازند که به تخریب شخصیت آنان انجامیده و برانگیزنده رواج بدبینی‌ها و قضاوت‌های ناپسند می‌گردد که باید از این حرکت زشت و ناپسند خود خودداری نمایند.

به همین رو، تعالیم دینی ما از همه مردم خواسته است هرگاه بر عیب و نقص برادر دینی خودآگاهی یافتید، آن را به دیگری اعلام نکنید، بلکه آن را بپوشانید تا شخصیت فرد تخریب نگردد.

امیدوارم که دوستان قلم‌به‌دست همیشه بادید مثبت به مسائل نگاه کنند و به شخصیت اجتماعی افراد احترام بگذارند.

انتهای خبر/

 

لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=79566

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.