• امروز : افزونه جلالی را نصب کنید.
  • برابر با : Wednesday - 24 April - 2024

طرز تهیه کله جوش

  • کد خبر : 6388
  • ۰۳ فروردین ۱۳۹۴ - ۰:۲۳
طرز تهیه کله جوش

کانون سبحان کوهدشت / حسن کرمی:  • مقداری سیر و پیاز را خرد کرده و در روغن کنجد کمی تفت دهید، سپس مقداری کشک به آن اضافه کرده، بگذارید با حرارت ملایم چند جوش بزند. پس از برداشتن از روی حرارت به آن نعنای داغ و گردوی خرد کرده بیفزایید که در این صورت آماده […]

kaljoosh-1

کانون سبحان کوهدشت / حسن کرمی: 

• مقداری سیر و پیاز را خرد کرده و در روغن کنجد کمی تفت دهید، سپس مقداری کشک به آن اضافه کرده، بگذارید با حرارت ملایم چند جوش بزند. پس از برداشتن از روی حرارت به آن نعنای داغ و گردوی خرد کرده بیفزایید که در این صورت آماده خوردن می باشد.

کله جوش حرارت درونی را افزایش می دهد و برای کمبود کلسیم و فسفر بدن مناسب است. طبیعت آن گرم می باشد و برای افراد با مزاج بلغمی مناسب است.

از لحاظ علمی و بر اساس مقاله منتشر شده نیز، کلسیم هنگامی که همراه مواد غذایی چرب استفاده می شود، بیشتر جذب می گردد. لذا مصرف کله جوش، باعث افزایش جذب کلسیم موجود در کشک می گردد.

 

 

لینک کوتاه : https://www.kanoonsobhan.ir/?p=6388

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.